Hoe werken wij?

Kennismaken met u en uw hond

Eerst kennismaken

U wilt natuurlijk graag weten wie er in het leven van u en uw hond komt binnenstappen. Daarom doen wij altijd eerst een kennismakingsgesprek. Daarin nemen we allerlei informatie over uw hond door en uiteraard ook de zakelijke afspraken. Vervolgens gaat uw hond mee op proefronde om te kijken of er een klik is. Daarna maken u en wij de keuze of uw hond bij ons op de goede plek is.

 

Papierwerk

Na het bespreken van informatie over uw hond en de gang van zaken bij Drentse Honden leggen we de afspraken schriftelijk vast en ontvangt u documenten van Drentse Honden. Van algemene voorwaarden en contract tot integriteitsverklaring en sleutelovereenkomst. Voor vaste klanten hebben wij een stempelkaart van 10 of 20 wandelingen, wat tot een lager bedrag per wandeling leidt. Zie hiervoor de tarievenpagina.

 

Aan de wandel

Uw hond krijgt een penning van Drentse Honden en wordt opgenomen in de planning. Wij komen op de afgesproken dagen langs en tekenen de stempelkaart van de hond af. Als u een keer niet kunt, moet u 24 uur van te voren afzeggen (ernstige situaties uitgezonderd), anders brengen wij wel kosten in rekening. 

 

Mocht uw hond ziek worden terwijl Drentse Honden voor hem zorgt, zullen wij zorgen dat uw hond behandeld wordt bij de dierenarts. Als mogelijk uw eigen dierenarts en in andere gevallen onze 'huis'dierenarts De Grint. U kunt erop vertrouwen dat we voor uw hond net zo goed zorgen als voor onze eigen honden.

 

Honden worden regelmatig nat en vies als ze buiten spelen met elkaar. Wij doen ons best om de honden handdoekdroog weer thuis af te leveren.

 

Betalingen

U ontvangt elke maand vooraf een factuur voor ofwel een stempelkaart (vaste klanten) of voor de standaarddagen. Eventueel volgt een verrekening achteraf plaats van meer of minder dagen.

 

Contact

Overdag zijn wij bezig met de honden, wij nemen dan niet altijd de telefoon op. U kunt ons uiteraard een appje sturen als er spoed is en voor de rest kunt u in de avonduren bellen en natuurlijk altijd een mail sturen. Wij lezen elke avond de mail.

 

Downloads

Hier vindt u het papierwerk dat Drentse Honden gebruikt.