Vers vlees en lekkere snacks

Omdat u voor uw hond het beste wilt...

Vers vlees voor je hond is heel gezond. Van nature zijn honden carnivoren, vleeseters; vers vlees past dan ook het beste bij hun voedingspatroon. De voordelen van vers vlees zijn:

·   Verhoogde weerstand

·   Glanzende vacht met minder verharing

·   Betere huid, voorkoming van kale, jeukende plekken

·   Goede vertering, dus minder ontlasting

·   Minder ongewenste geur

·   Schoner gebit door geen tandplak omdat er geen zetmeel is toegevoegd

·   Vrij van gluten en granen

·   Vrij van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen

En wist u dat vers vlees geschikt is voor alle honden en niet duurder is dan een kwalitatief goede brok?

 

Vers vlees levert Drentse Honden standaard in de varianten compleet (mix), rund, pens, kip en vis. Soms hebben we een andere soort om uw en onze honden aan te laten proberen. Op verzoek zijn ook andere varianten mogelijk. Ook is er aangepast vers vlees voor pups en natuurlijk ook allerlei snacks voor uw hond. 

 

Wij doen periodiek een bestelling bij de leverancier. Soms kan de soort die u wil dus niet in voorraad zijn (de website is niet gekoppeld aan de administratie). Dan leveren we in overleg een vergelijkbaar product.

 

BTW 21%

De belastingdienst heeft in juni 2017 bepaald dat het belastingtarief voor vers vlees geen 6% maar 21% moet zijn. Hier moeten de meeste verkopers hun administratie nog op aanpassen als zij niet het risico van een naheffing willen lopen. In afstemming met onze accountant hebben wij per augustus onze BTW tarieven aangepast en per 1 september een prijsverhoging doorgevoerd waar die 21% BTW in verwerkt is.